• Verzending binnen 24 uur
  • Bereikbaar via Whatsapp
  • Ophaalpunt in Blaricum

BEZORGING

Le Chien bezorgt in heel Nederland!
Verzenden per post doen wij doorgaans binnen 24 uur (mits voorradig en m.u.z. van sluiting- en feestdagen), na bestellen ontvang je altijd een bevestiging en een track&trace code.

 

VERZENDKOSTEN

In Nederland: €5.95
Er is geen minimaal orderbedrag. 

 

BESTELLING PLAATSEN

Via de webwinkel bestellen heeft onze voorkeur. Is dit niet mogelijk dan kun je ons telefonisch bereiken op 06-12452728, via email info@le-chien.nl of onze socialmedia kanalen.
Wanneer je besteld via onze webwinkel dan krijg je altijd direct na het plaatsen van je bestelling een automatische bevestigingsmail, dit is tevens je bon.
Ontvang je geen bevestiging? Dan is mogelijk de bestelling niet goed afgerond, of er is een verkeerd email-adres ingevuld. Wanneer het pakket is afgeleverd bij het postdepot, ontvang je  een email met de track&trace code. Zo kun je je pakket precies volgen en heb je een indicatie van hoe laat het pakket wordt afgeleverd.

 

AFHALEN

Je ontvangt van ons een bericht met het afhaaladres en wanneer de bestelling klaar staat.

 

BETALING

Je kunt je bestelling afrekenen per iDeal, vooruitbetalen via een bankoverschrijving of betalen bij afhalen.
Het heeft onze voorkeur wanneer je jouw bestelling per iDeal betaald. Ook kun je vooruitbetalen via een bankoverschrijving. We verzenden je bestelling wanneer de betaling ontvangen is. Betaal je per iDeal, dan is dit direct geregeld. Zodra je betaling gelukt is krijgen wij hier een bevestiging van en pakken wij de bestelling direct in. Wanneer je kiest voor vooruitbetalen via bankoverschrijving dan kan het enkele dagen voor de betaling bij ons binnen is, het duurt dan langer voordat wij je pakket verzenden. Als je kiest voor betalen bij afhalen, kan dit uitsluitend contant.

 

RETOURNEREN

Le Chien ruilt de door jouw aangekochte producten in overleg, waarbij alleen ongeopende en dus ongebruikte verpakkingen retour kunnen. Bij aankoop of ontvangst van de producten heb je 14 dagen de tijd om - zonder opgaaf van redenen - de verkoopovereenkomst te ontbinden en de artikelen te retourneren. De eventuele kosten voor het retourneren zijn voor de consument. Om het retourneren te vereenvoudigen hebben wij hier een retourformulier toegevoegd, waar je gebruik van kunt maken.